FacebookGoogle+TwitterEmailPinterestShare

Gulasj

Oppskrift

600 g benfritt kjøtt av okse
3-4 løk
1–2 ss smør
1 ts salt
1/4 kryddermål kajennepepper
1 ts paprikapulver
1/2 kryddermål hvit pepper
1 dl tomatpuré
1–2 dl vann eller buljong
1 ss hvetemel

Brun 3 cm store kjøttstykker i smelter smør. skjær løken i skiver, og la den surre litt sammen med kjøttet. ha i krydder og tomatpuré. la kjøttet surre under lokk ved svak varme til det er mørt. Serveres gulasj med ris eller brød og smør.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre. Målgruppe Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.