Biff à la Lindström

Oppskrift (4 personer)

500 g kjøttdeig
1 gul løk, finhakket
2 ss kapers
1 dl syltede rødbeter, i terninger
1 stor kokt potet
3 eggeplommer
Salt og nykvernet sort pepper

Persillesmør:

100 g smør, romtemperert
4 ss persille, finhakket
Salt og pepper

Skjær kapersen grovt. Bland alle ingrediensene til biffene. Prøvestek en liten bit, og juster ev. smaken med salt og pepper. Form fire biffer, og stek dem i 3-4 minutter på hver side.

Persillesmør: Bland smøret med persille, salt og pepper. Legg det på bakepapir og form til en rull. Legg smøret i fryseren slik at det blir hardt igjen. Server de varme biffene med persillesmøret og potetmos.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.