Del oppskrift

Varm potetsalat

Oppskrift (4 personer)

1 knivsodd salt
1 håndfull gressløk eller persille
2 ts karri
25 g smør
1 knivsodd pepper
1 dl fløte
800 g poteter
2 løk
4 ss epleeddik

Bruk gjerne noen faste små poteter. Kok potetene møre med skall på. Skrell dem  og skjær dem i skiver. Skrell løken, og skjær den i skiver. Smelt smøret sammen med karri, og stek løken. Legg potetskivene i, og la dem bli varme uten at de tar farge. Hell fløte, eddik, salt og pepper i, og la det koke inn i et par minutter. Serveres med det samme, med enten fersk persille eller gressløk på toppen.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.