Del oppskrift

Syltet sopp

Syltet soppOppskrift

500 g skogssopp, f.eks. steinsopp, kantareller
2 sjalottløk, grovhakket
1 dl epleeddik
1 dl olivenolje
1 dl vann
Et par blader fersk salvie
2 laurbærblad
Salt og hele pepperkorn

Stek soppen hel sammen med sjalottløken i en dyp stekepanne slik at de får litt farge. Hell de øvrige ingrediensene i pannen og la det simre i ca. 10-20 minutter til soppen har skrumpet litt inn og er mør.

Legg soppen på skåldede glass og hell laken over før du setter på lokket.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.