Del oppskrift

Sitrusbakte oliven

Godt som snacks på egen hånd, som en del av et tapasbord, eller som tilbehør til stekt hvit fisk eller kylling.

Tapas sitrusbaktete olivenerOppskrift

150 g grønne og sorte oliven
2 ss små kapers
2 skiver sitron
1/2 appelsin
En liten kvist rosmarin
1 halv rød chili
1  fedd hvitløk
1 klype nykvernet sort pepper
Ca.  ½ kopp olivenolje

Forvarm ovnen til 200 grader. Hakk hvitløk og chili. Skylll oliven og kapers, og del olivene i to og fjern eventuelle steiner. Bland ingrediensene sammen. Hell over olivenolje og klem juice fra appelsinen over. Stek i forvarmet ovn i 15 til 20 minutter. Avkjøl i noen minutter og server.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.