Del oppskrift

Potetsalat med yoghurtdressing

Potetsalat med yoghurtdressingOppskrift (4 personer)

800 g ferskpoteter
4 hardkokte egg
200 g frosne grønne erter
Yoghurtdressing:
150 g yoghurt naturell
2 ts Dijonsennep
1 ss vegetabilsk olje
1 ss sitronsaft
1 klype sukker
Salt og nykvernet sort pepper

Blansjer de frosne ertene i kokende lettsaltet vann i et par minutter. Hell av vannet og legg dem i isvann. Skjær potetene i like store, pasende biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og skyll dem i kaldt vann. Kok samtidig eggene. Skyll dem i kaldt vann, fjern skallene og del dem i båter

Bland sitronsaft, yoghurt naturell, olje og sennep sammen og smak til med salt, sukker og sort pepper.

Legg potetene og ertene i en salatbolle og hell dressingen over. Dander eggene over og pynt ev. med friske urter.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.