Del oppskrift

Fylt paprika

Fylt paprikaOppskrift fylt paprika (4 personer)

4 gule paprikaer
1 løk
4 stilker stangselleri
200 g ferske sjampinjonger
1 ss soyaolje
1 ts tørket timian
1 ts tørket oregano
1 dl revet hvitost
30 g revet parmesan
Salt og nykvernet pepper

Fylt paprika
Skjær et lokk av hver paprika, og fjern frøstammene.
Skyll paprikaene og la de renne godt av.
Skrell og hakk løken.
Skyll sellerien og skjær den i biter.
Varm oljen i en stor stekepanne.
Legg i løk, selleri og sopp og fres alt i et par minutter.
Ha i krydder og ost og smak til med salt og pepper.
Fyll paprikaene med blandingen, dryss parmesanen over og sett dem i en ildfast form eller panne.
Bak paprikaene ved 225 grader i 15-20 minutter.

Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!

Det er mye god mat i en paprika, spesielt hvis du fyller den. Dette er en vegetarisk variant, men du kan også bruke kjøttdeig hvis du ønsker det i fylt paprika.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.