Stekt tunfisk med avokadodip

Stekt tunfisk med avokadodipOppskrift (2 personer)

½ ts salt
1/2 ts nykvernet sort pepper
300 g tunfisk
3 ss olivenolje
½ økologisk sitron, saften av den
1/4 isbergsalat
4-5 reddiker
Litt gressløk
Sesamfrø
Soyasaus

Stekt tunfisk med avokadodip:
Bland salt og pepper på en tallerken, og vend tunfisken i blandingen.
Varm oljen i en panne til jevn varme, og stek tunfisken i 3 minutter på hver side.
Skjær tunfisken i skiver, legg sitronskall og press saft over, og server den med isbergsalat, skivede reddiker, sesamfrø, gressløk, soyasaus og avokadodip.

Avocadodip til stekt tunfisk

3 modne avocado
2 ss yoghurt naturell
Litt salt
1/2  finhakket chili
Saft fra 1 lime
1 1/2 ss finhakket rødløk

Kjør avocadokjøttet i en blender sammen med chili, limesaft, salt, yoghurt og rødløk.

Her finner du flere oppskrifter på fisk!

Fersk tunfisk er en deilig delikatesse, som kan tilberedes på mange ulike måter. Vi foretrekker å steke et større stykke for så å skjære det i skiver som her med stekt tunfisk med avokadodip!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.