Selleriremulade

Oppskrift (4 personer)

1/2 sellerirot
0,75 dl hvitvinseddik
Salt
2 ss dijonsennep
3 ss créme fraîche
1 ss majones
Pepper

Selleriremulade:
Riv sellerien grovt eller finsnitt den på et mandolinjern. Kok opp 1 l vann sammen med vineddik og salt. Legg sellerien i og la den koke opp. Hell den i en sikt og skyll den i kaldt vann. La sellerien renne godt av – klem litt på den, slik at alt vannet forsvinner. Legg sellerien i en bolle og bland den med sennep, créme fraîche og majones og smak til med salt og pepper.

Her finner du oppskrift på remulade!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.