Remulade

Oppskrift

100 g sylteagurker (valgfritt)
50 g finhakket løk
2 ss hakkede friske krydderurter (kjørvel, dill, gressløk eller persille)
1 ss majones
2 ss lettrømme
Ca. 1/2 ts karri

Remulade:
Rens løken og hakk krydderurtene. Skjær agurker og løk i bittesmå terninger og legg dem i en bolle.

Tilsett majones, rømme og krydderurter. Rør alt godt sammen og smak til med karri, salt og pepper.

Her finner du oppskrift på roast beef!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.