Stikkelsbærkompott

Oppskrift (4 personer)

400 g små, grønne stikkelsbær
85 g sukker
3 dl vann

Stikkelsbærkompott:
Kok opp sukker og vann. Skyll og rens stikkelsbærene. Kok dem møre i sukkerlaken over svak varme uten omrøring, slik at bærene ikke sprekker eller blir for bløte. Avkjøl bærene i laken. Server stikkelsbærkompotten med fløtemelk og ev. litt sukker.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.