Sagosuppe

Oppskrift (3 personer)

5 dl vann
1 dl sagogryn
2 dl rosiner
20 svisker
1 kanelstang
Saft
Sukker

Sagosuppe:
Kok opp vann sammen med sagogryn, rosiner, svisker og kanelstang. Kok til grynene er blanke og sviskene og rosinene er møre, ca. 30 minutter. Smak til med saft og sukker.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.