Grillet fiken

Grillet fikenOppskrift

4 ferske fiken
1 ss godt meierismør
1 ss honning

Grillet fiken
Lag et kryss i toppen på hver fiken med en skarp kniv og sett dem i aluminiumsfolie. Ha smør og honning over og sett på indirekte varme i 10-15 minutter til fikenene er myke.

Fikener smaker godt til spekeskinke, i en salat med grillet chevre, til et grillet kyllingbryst eller som dessert med en god vaniljeis.

Foto: Per Heimly

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.