Fikener med mascarponekrem

Oppskrift

8 ferske fikener
1 dl balsamicoeddik
4 ss brunt sukker

Fikener med mascarponekrem:
Lag en skål av dobbelt lag med aluminiumsfolie. Legg fiknene i. Dryss sukker og balsamico over, og legg pakken på grillen. tar ca. 10–15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.

Desserten kan også lages inne: Forvarm ovnen til 180 °. Del fiknene i to, og legg dem i en liten ildfast form. Dryss sukker og balsamico over, og bak dem i ca. 20 minutter.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.