Krydderkake

Oppskrift krydderkake 

150 g smør
150 g sukker
2 egg
1 dl melk
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts nellik
½ ts kardemomme
½ ts kanel
½ ts malt muskatnøtt

Krydderkake :
Forvarm ovnen til 170 grader, og smør en springform godt. Pisk smør og sukker hvitt, tilsett egg ett og ett om gangen mens du pisker. Sikt hvetemel, nellik, kardemomme, kanel og muskat.  Tilsett melken og de tørre ingrediensene vekselsvis og hell røren i springformen. Stekes i nedre del av ovnen i ca. 45 minutter eller til den er gjennomstekt.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.