Hovmestersaus

Oppskrift

2 ss pølsesennep
1 ss dijonsennep
1 ss sukker
1/2 ts salt
1 krm sort pepper
1 ss hvitvinseddik
2 dl olje
1 dl hakket dill
Nykvernet sort pepper

Hovmestersaus:
Bland sammen begge sennepssortene, sukker, salt, pepper og eddik. Tilsett oljen dråpevis eller i en fin stråle under kraftig omrøring slik at sausen blir tykk.Tilsett hakket dill og smak til med nykvernet sort pepper.

Hovmestersaus – klassisk saus med en ekstra smaksrik og kremete konsistens. Sausen lages av dijonsennep, pølsesennep, dill og hvitvinseddik, og passer perfekt til laks.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.