SWEDISH AQUAVIT MULE

Swedish Aquavit MuleOppskrift

Isbiter
2 cl O.P. Andersson Aquavit
4 cl ingefærøl
¼ økologisk sitron, saften av den
1 sitronskive

Fyll et glass halvveis opp med isbiter og tilsett akevitten. Hell i ingefærøl og sitronsaft. Rør godt og pynt med en sitronskive.

Da vi hadde litt rester igjen av svensk akevitt lagde vi vår egen versjon av Moscow Mule! Det ble skapt en Swedish aquavit mule. Denne er smaksrik da du får mye krydder fra både akevitten og ingefærølet.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

EPLEVITT

EplevittOppskrift

Isbiter
4 cl O.P. Andersson Aquavit
1 lime, saften av den
½ ss sukker
2 cl Sunniva eplejuice

Legg isbitene i en cocktailshaker og hell i akevitten.
Rør sukkeret ut i limesaft i et annet glass og rør til sukkeret er oppløst.
Hell deretter limesaften og eplejuicen over akevitten og rør rundt.
Sil drinken over i et pent stettglass og server.

Akevitt og god eplejuice passer aldeles utmerket sammen og er fint å servere som aperitif. Vi har komponert en ny vri som vi kaller eplevitt.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.