St. Remykakao

St. RemykakaoOppskrift

4 cl St. Remy Brandy
10-12 cl kakao
1 cl ristet kremfløte

St. Remykakao:
Kok kakao etter anvisningen på pakken og ta den av varmen. Hell brandyen i et glass som tåler varme, og deretter kakao. Hell kremfløten i en plastbeholder med lokk og rist godt før du heller kremen forsiktig over kakaoen.

Kakao er en sikker vinner i påsken. Her har du oppskriften på voksenvarianten med brandy!

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Tekst og foto: Kjersti Edvartsen / Kulinarisk.no / Monica Friedrich

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.