Mimosa

MimosaOppskrift

1 pasjonsfrukt, saften av den
1 cl oransje Curacao
Knust is
Avkjølt Champagne

Legg kjøttet fra pasjonsfrukten i en shaker og rist med Curacao og litt knust is til det danner seg dugg på shakeren. Hell blandingen i et høyt champagneglass, og fyll opp med Champagne.

Mimosa skal alltid serveres kald (gjerne i avkjølte glass) og smaker som en frisk sommer dag.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.