Guantanamera

Oppskrift

2 cl Maliarda Vermouth (alternativt Martini Bianco)
4 cl Bacardi Superior
3 dråper Chocolate Bitter
Absinthespray
Appelsinskall

Hell Vermouth og Bacardi i et røreglass, tilsett Chocolate Bitter og is og rør rundt. Hell ingrediensene i et coupetteglass gjennom en sil, avslutt med Absinthespray, og pynt med appelsinskall.

Oppskrift og video: Alex Ruas

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.