Gin Sangaree

Gin SangareeOppskrift

60 ml Beefeater London Dry Gin
25 ml Red tawny port
5 ml sirup
Muskat
Knuste isbiter

Hell gin, portvin og sirup over is i et vinglass, og rør godt. Riv muskat over og server.

Gin Sangaree cocktailen ble til på Antillene i begynnelsen av 1800-tallet, og er en vri på den spanske sangrian.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.