Keiserkaffe

Oppskrift

I en stor kopp vispes:

1 eggeplomme
1 ss fløte
2 ts brunt sukker

Fyll opp med sterk, varm kaffe (gjerne Ali 100% Arabica mørkbrent) under omrøring. Avslutt med konjakk etter smak Et lite dryss cappuccinokrydder.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.